Köpvillkor

1. SERVICE 

Hos We Are Knitters är kundnöjdhet främsta prioritet och det vill vi uppnå genom att erbjuda våra kunder en utmärkt service. Vi garanterar därför att kvaliteten på våra produkter och våra leveransvillkor överensstämmer med villkoren nedan. Vikt och storlek på våra produkter står angivna på vår hemsida.

Hjälp

Om du behöver hjälp med dina onlineköp eller har frågor om något relaterat till våra produkter hjälper vi dig gärna. Skicka ett mail till oss på Hjälpcenter.

Integritet

All tillgänglig information om We Are Knitters kunder hanteras med hög integritet och kommer ej att lämnas ut till tredje part såvida det inte är nödvändigt (som till exempel vid leveranser av beställningar).

PayPal hanterar all bankdata direkt. Vi har valt att använda oss av den här leverantörens service eftersom det är det snabbaste och mest säkra sättet att betala med online. We Are Knitters får aldrig ta del av informationen på kundens betalningskort utan får betalningen och alla detaljer om beställningen direkt via PayPal. För mer information, besök www.paypal.com eller https://www.adyen.com/, eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

För mer information, följ länken: We Are Knitters Integritetspolicy.

 

 

2. BESTÄLLNINGAR

Price

Priset på produkterna står alltid på våran hemsida såvida inte något fel har inträffat.

Alla priser är inklusive moms, men exklusive leveranskostnader. Leveranskostnader kan variera beroende på hur många produkter beställningen innehåller och till vilket land produkterna ska levereras.

Priserna på vår hemsida inkluderar moms.

Den kod på 100kr rabatt som du får vid prenumeration på vårt nyhetsbrev är endast giltig vid köp över 450 kr.

Rabattkoder kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller inte heller tillsammans med de kampanjer vi har på vår hemsida.

 

Rea

Vi erbjuder inte prisjusteringar för beställningar som görs före eller efter en rea.

 

Orderbekräftelse

När kunden har betalat sin beställning får kunden ett bekräftelsemail. Kundens betalningsmetod kommer dras då beställningen skickas iväg.

 Leveransen tar vanligtvis 2 till 3 arbetsdagar.

Våra produkter har 2 års garanti.

 

3. BETALNING

Betalningsmetod

Vid betalning kan du välja mellan följande betalningsmetoder:
Kreditkort, debitkort eller Klarna faktura. Oavsett vilken betalningsmetod du väljer kommer betalningen att genomföras via Klarna.

 

Integritet och Säkerhet

Klarna är det mest pålitliga och säkra företaget att genomföra snabba onlinebetalningar med. WE ARE KNITTERS ser aldrig informationen på kundens kreditkort och kommer endast ta emot betalningen och beställningsuppgifter via Klarna. 
Har du frågor eller funderingar angående våra betalningsmetoder är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 

4. FÄRGER PÅ GARNNYSTAN

På grund av bildbehandling och skillnader i upplösning på datorskärmar kan den verkliga färgen på garnet skilja sig från färgen som syns på vår hemsida.

 

5. FÖRETAG

För frågor, förslag eller klagomål nås vi på mailadressen Hjälpcenter.

 

Vill du rapportera ett fel eller meddela oss om något vi kan göra bättre? Skriv till oss på ombudsman [at] wereknitters.com så behandlar vi ditt meddelande med högsta prioritet.

 

WE ARE KNITTERS S.L

B86080595

 

C/ Serrano 110, 5º

28006, Madrid

Telephone: +34914268378