Returer

TAR WAK EMOT RETURER?

Självklart. Från att du har mottagit din beställning har du 14 dagar på dig att returnera de varor du inte är nöjd med.

Följ stegen nedan. Se steg.

När vi mottagit de varor du returnerat får du pengarna tillbaka inom 7 arbetsdagar. Beloppet motsvarar de varor du skickat tillbaka plus fraktkostnaden för returen. (1)

Vi vill påminna om att det endast är möjligt att returnera varorna mot återbetalning. För byten av ull, färger, plagg eller stickor måste du göra en ny beställning på weareknitters.se

Det här kittet måste returneras med alla delar, inklusive mönstret och stickorna.
Packs of skeins must be returned entirely, partial returns are not accepted.

Om du fått en defekt eller felaktig vara är du välkommen att kontakta vår kundtjänst har så berättar vi hur du ska gå tillväga och försöker lösa problemet på bästa möjliga sätt.

Returpolicy | FAQs

DIN RETUR, STEG FÖR STEG

Informera WAK om din retur

Skriv ut din fraktsedel

Förbered din retur

Skicka

1. Informera WAK om din retur

Välj din beställning och dina produkter via ditt konto. Om du inte har något konto klicka här. Det är viktigt att du fyller i formuläret korrekt och väljer en anledning för returen. Vår kundservice kommer ge dig instruktioner i hur du går vidare. Skicka inte din retur innan du fått svar från oss.

2. Skriv ut din fraktsedel

När vi fått in ditt returformulär (steg 1) kommer vi skicka en fraktsedel till den mailadress du kontaktat oss med. (om detta är tillgängligt för ditt land). Skriv ut fraktsedeln och fäst utanpå paketet som du ska skicka till oss.

*Om detta alternativ inte är tillgängligt i ditt land kan du bortse från följande instruktioner. Vi kommer informera dig om hur du ska gå tillväga.

3. Förbered din retur

Produkten du returnerar måste vara i samma skick som när du tog emot den, med originalförpackning och etikett. Lägg i returformuläret i paketet. Fäst fraktsedeln utanpå paketet (steg 3).

4. Skicka

Lämna in ditt paket hos närmaste postombud eller DHL-ombud, beroende på vilket ombud som levererat ditt paket. Du behöver inte betala något när du lämnar in ditt paket, det är redan förbetalt av We Are Knitters.

Nedan hittar du länkar till paketombud där du kan lämna in din retur.

 

HITTA POSTOMBUD

Sverige

Om du inte hittar ditt land i listan kan vi tyvärr inte förse dig med en fraktsedel. För att göra en retur behöver du skicka paketet till den adress som vår kundservice ger dig när du skickar in ditt returformulär.

RETUR KOSTNAD

LandskursRate
Sverige80 SEK

HUR LÅNG TID TAR DET INNAN ÅTERBETALNING SKER?

När vi mottagit din retur påbörjar vi återbetalningen inom 7 arbetsdagar. Eventuella fördröjningar av en återbetalning beror helt och hållet på villkoren för din bank. We Are Knitters kan ej hållas ansvariga för detta.

WAK RETUR POLICY

WAK accepterar returer av alla våra varor oavsett anledning, om de skickas inom 14 dagar från att kunden mottagit beställningen.

När WAK har tagit emot de returnerade produkterna kommer återbetalning för de returnerade produkterna att ske. WAK kommer återbetala samma belopp som kunden betalat för produkterna som returnerats samt fraktkostnaden. Detta inkluderar erbjudanden, kampanjer och rabattkoder.

Det är inte möjligt att göra ett byte av produkter även om kostnaden är densamma. Om du önskar byta en produkt måste du skicka in returen till oss och sedan göra en ny beställning av önskad produkt.

We Are Knitters ansvarar ej för paket som skadats eller tappats bort under leveransen.

WAK ansvarar ej för returnerade produkter som ej överensstämmer med produkterna på kundens returformulär. WAK kommer endast återbetala kostnaden för den produkt som returneras.

WAK gör endast återbetalningar för produkter som är i sitt originalskick.

Om du fått en defekt produkt från oss ber vi verkligen om ursäkt. Vårt team kommer då försöka lösa detta så snart som möjligt! Om så är fallet ska du meddela oss via vårt  hjälpcenter. Vi kommer kontakta dig med information om du du ska gå tillväga.