Meriwool 100% Merino Wool Superwash Senapsgul

Nystan av - 100gr

Bli först med att recensera denna produkt

Välj färg

Se stickorna

See labels

200  kr

Säkra köp

Gratis frakt över 600  kr

Spåra din order

Du får ditt paket inom 5-7 dagar

Merino är känt som ett av de bästa och mest exklusiva ullen tack vare dess fantastiska egenskaper, speciellt hur lätt och mjukt det är.

ÄVEN OM DET ÄR ETT FINT ULL HÅLLER MERINO DIG VARM NÄR DU VÄL STICKAT ETT PLAGG MED DET, FIBRERNA HAR EN UNIK EGENSKAP SOM BEHÅLLER VÄRMEN GENOM BÄTTRE ISOLERING.

Det som gör detta fiber så speciellt är att det går att tvätta i tvättmaskin. För bästa resultat bör du tvätta på ett skonsamt program och använda ett milt tvättmedel. Låt torka på plan yta.

Använd våra exklusiva färger till ditt nästa projekt.

Masktäthet stickning:
Slätstickning
4 in | 10 cm = 16 stygn
4 in | 10 cm = 20 varv

Masktäthet Virkning:
Luftmaska
4 in | 10 cm = 11 stygn
4 in | 10 cm = 13 varv

100% Meriwool garnnystan.
100gr. och 136m. per nystan.
För 5mm/ UK 6 / US 8 stickor.


Vårt garn färgas i små satser. Det betyder att färgen på garnet kan skilja sig åt mellan de olika satserna. Om du är osäker på hur mycket garn du behöver till ditt projekt rekommenderar vi att du köper till 1 eller 2 extra garnnystan för att du ska vara säker på att hela ditt stickningsprojekt går i samma ton. Vikt: Worsted / Aran

Vi gör vårt absolut bästa för att kunna visa upp våra färger så verklighetstroget som möjligt, men vänligen observera att färger kan se olika ut från skärm till skärm.

VÅRT ULL, BOMULL OCH BABY ALPACA ÄR TILLVERKAT AV 100% NATURLIGA FIBRER, UTAN EN ENDA AKRYLTRÅD. (LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER)

OM DU INTE KÄNNER DIG NÖJD MED DITT KÖP KAN DU RETURNERA DIN BESTÄLLNING INOM 14 DAGAR FRÅN DEN DAGEN DU MOTTOG DITT PAKET. DIN RETUR BEHANDLAS SÅ SNART VI TAGIT EMOT DE RETURNERADE VARORNA. (LÄS MER)

VÅRT WAK TEAM FINNS ALLTID TILLGÄNGLIGA VID FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR. VÄNLIGEN SKRIV TILL OSS VIA VÅRT HJÄLPCENTER.

SPANSKA, ENGELSKA, FRANSKA OCH TYSKA.

Gratis frakt vid köp över 600 SEK

Vid beställning idag får du ditt paket om 5-7 arbetsdagar

Vilket betyg ger du denna produkt? *