Betalningsmetoder

BETALNINGSMETODER

Valuta

Kredit/debit kort

Rabattkod eller presentkort 

  

VALUTA

Alla betalningar och återbetalningar sker i Svenska Kronor (SEK)

  

BETALNING MED KREDIT ELLER DEBIT KORT

I kassan under "Betalningsmetod" väljer du "Kreditkort". Vi tar följande kort:

 

Skriv in din faktureringsadress på vår hemsida www.weareknitters.se. Vi använder ett krypterat SSL säkerhetssystem för att försäkra oss om att dina kortuppgifter är säkra och ej kan användas av tredje part.

Det totala beloppet kommer dras från ditt kort när beställningen skickats. Om köpet avbryts får du tillbaka pengarna på ditt konto.

 

Betalning med Visa, MasterCard

För att använda denna metod väljer du "Kreditkort" under betalningsalternativen. Du kommer få fylla i tre olika fält: Kortnummer, utgångsdatum och CVC-koden (den tresiffriga koden på baksidan av ditt kort).

För mer information om säkerhetssystem för kredit och debit kort, klicka på följande länkar: Visa / Mastercard 

 

Betalning med American Express

Systemet kommer känna igen om leveransadressen som registreras med American Express är densamma som faktureringsadressen (Amex address verification system, AVS). Om adresserna inte matchar kommer du bli ombedd att fylla i en ny adress i ett separat mail. Din beställning kommer inte skickas förrän adressen är korrekt verifierad.

Vid returer sker återbetalningen till det kort som användes vid köpet.

 

BETALNING MED RABATTKOD ELLER PRESENTKORT

 

Betalning med rabattkod 

Vid kassan ser du en ruta där det står "Rabattkoder". Skriv in din kod så kommer summan automatiskt att dras av från din beställning. Det går endast att använda en rabattkod per köp och koden kan bara användas en gång. Om rabattkodens värde är större än totalbeloppet på din beställning går det tyvärr inte att använda mellanskillnaden till nästa köp.

 

Betalning med presentkort

Skriv in koden på ditt presentkort i rutan "Presentkort" vid kassan. Om det totala beloppet på din beställning är större än värdet på ditt presentkort kommer du få välja vilken betalningsmetod du vill använda för att betala mellanskillnaden. Om värdet på ditt presentkort är större än totalbeloppet på din beställning kommer du kunna använda det som är kvar på presentkortet vid ditt nästa köp. Koderna måste skrivas in korrekt för att kunna användas. Det går inte att använda en rabattkod om du använder ett presentkort och vice versa.

 

Om vi upptäcker bedrägeri gällande rabatterna har vi på We Are Knitters rätt att makulera ordern.